Nortemp logo. Grafikk.

Om oss

Kostnadseffektiv transport

Nortemp består av flere selskap, alle med hvert sitt spesialfelt innenfor transport/logistikk av matvarer. Vårt mål er at vi gjennom samarbeidet med våre kunder skal tilby de beste logistikkløsningene, og sikre en mest mulig kostnadseffektiv transport.

Lang erfaring og stor kapasitet

Nortemp har drevet innen transport og distribusjon i en årrekke. Vi er en av Norges største transportører av kjøl- og frysevarer. Ut i fra dine logistikkbehov kan vi skreddersy ulike distribusjonsløsninger .

Vår erfaring og fleksibilitet er din sikkerhet for at varene kommer trygt frem til avtalt tid og pris. I tillegg har vi en yrkesstolthet og kundeorientering som skiller oss fra andre aktører.

Vi har ca 100 termobiler som daglig trafikkerer hele landet, og 35 biler/vogntog lokalt i Rogaland. Alle har to temperatursoner, med temperaturovervåkning. Halvparten av termotrallene har bakmontert løftelem og dobbeldekk for sikker og lettvint varehåndtering.

Vi betjener alle typer temperaturregulert transport, fra nord til sør. Vi har effektive distribusjonsløsninger som kommer kundene våre til gode, og sørger for optimale resultater i forhold til økonomi og sikkerhet.

Miljøvennlig med jernbanetransport

Våre semihengere er tilpasset jernbanevogner, noe som gjør det mulig å transportere på bane. Slik kan vi skåne miljøet, samtidig som vi driver effektivt og sikkert.