Transport

Nortemp har drevet innen transport og distribusjon i en årrekke. Vår erfaring og fleksibilitet er din sikkerhet for at varene kommer trygt frem til avtalt tid og pris. I tillegg har vi en yrkesstolthet og kundeorientering som skiller oss fra andre aktører.

Vi har ca 100 termobiler som daglig trafikkerer hele landet, og 20 biler/vogntog lokalt i Rogaland. Alle har to temperatursoner, med temperaturovervåkning. Halvparten av termotrallene har bakmontert løftelem og dobbeldekk for sikker og lettvint varehåndtering.

Vi betjener alle typer temperaturregulert transport, fra nord til sør. Vi har effektive distribusjonsløsninger som kommer kundene våre til gode, og sørger for optimale resultater i forhold til økonomi og sikkerhet.
Vi tilbyr også spotbaserte transporter og håndterer Takecargo.

Jernbanetransport
Våre semihengere er tilpasset jernbanevogner, noe som gjør det mulig å transportere på bane. Slik kan vi skåne miljøet, samtidig som vi driver effektivt og sikkert. Totalt kan vi tilby jernbanetransport til 22 godsterminaler i Norge og Sverige, samt store deler av Europa.

Kontakt oss her.